Jan 18 2016

vecka2

1. Att äntligen ha tid över för att fotografera || 2. Min fina bricka ifrån Hemtex || 3. Klippte av mig håret för någon vecka sedan || 4. Tre av fem finalister i min kategori för DB Awards || 5. Söta paletter från Sephora || 6. Ny foundation från bareMinerals || 7. Dagens no-makeup-makeup-look || 8. Nyheter från The Body Shop || 9. Inte min kopp te!


Lite bilder från den senaste tiden på Instagram. Har ni haft en bra start på veckan? Jag har spenderat dagen hemma i pyjamasen nästan hela dagen. Vaknade av migrän i natt och har haft lite känningar under dagen så känner mig lite sliten. Tyvärr har jag inte orkat bloggjobba så pass mycket som jag önskat idag men så kan det vara ibland. Ska snart kila ner till tvättstugan för att hämta den sista laddningen med tvätt och därefter väljer jag mellan bloggjobb, läsa en bok eller kolla serier. Livet ibland alltså. Imorgon vankas det jobb igen och äntligen i vanliga kläder. Vi har ju haft, och har fortfarande, en kampanj på fitnesskläder – Ta 3 betala för 2 – så då har vi också jobbat i fitnesskläder. Kul i ett par dagar men efter två veckor i löpartights så saknar man resten av sin garderob vill jag lova! Nå väl, nu blev det en salig blandning av allt möjligt ointressant. Bra jobbat till den som orkat hänga med ända ner hit.

Trevlig kväll ♥