Jan 18 2016

IMG_6669

Samtidigt som jag fortfarande försöker bearbeta DB Expo och allt material därifrån så fortsätter ju övriga världen att se framåt. Ett paket ifrån Clinique dök upp i förra veckan med lite nyheter på rengörings- och hudkrämsfronten.

Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer (530 kr/ 50 ml) lanserar nu i januari och är en nattkräm som ska stimulera den naturliga kollagen- och elastinproduktionen samt stötta den optimala cellförnyelsen på natten. Night Recovery ska även stärka hudens fuktbarriär så att den blir bättre på att stå emot miljömässiga påverkningar, vilket är helt perfekt nu när vi har det riktigt kallt i Sverige. Superdefense finns ju även som dagkräm och den har blivit rejält hyllad i bloggvärlden så jag ser fram emot att få bekanta mig med nattkrämen.

Extra Gentle Cleansing Foam (195 kr/150 ml) samt Extra Gentle Cleansing Brush Head (185 kr) lanseras senare i vår, närmare bestämt i mars. Lite elakt av mig kanske att redan blogga upp produkterna men lika bra att köra i medvind tänker jag. Rengöringsskummet ska ge huden en grundlig rengöring men samtidigt vara väldigt mjuk och skonsam mot huden. Förutom smuts ska rengöringen även motverka talgöverskott. Efter användning ska huden kännas fräsch och ren samt vara mjuk och behaglig. Clinique tycker dessutom att vi ska använda skummet ihop med deras nya borsthuvud till Sonic System. Borsthuvudet blir det fjärde komplementet till borsten och är utvecklad för väldigt torr och känslig hy.

Jag älskar Cleansing Foams och brukar vanligtvis inte behöva avstå en sådan rengöring vintertid men i år är det så pass kallt att jag får ställa mig till den skara som utesluter rengöringsskum för tillfället. Jag går all in på olja istället och får snällt lägga både borste samt rengöring åt sidan i väntan på mer humana temperaturer.


pressutskick1