Apr 29 2013

OM MIG:
Bakom Fashionink.se hittar ni mig, Alexandra 30 år. Boendes i Kalmar tillsammans med sambo och katt. I juni 2014 tog jag en kandidatexamen från ett program via Linnéuniversitetet som heter Detaljhandel och Service Management. Jag är därmed utbildad ekonom med inriktning på just detaljhandel och service. Jag jobbar i dagsläget på Cubus här i Kalmar som dekoratör och ställföreträdande butikschef.

OM BLOGGEN:
Fashionink.se handlar främst om mode och skönhet. Jag delar med mig av det senaste från mode- och skönhetsvärlden genom kollage, dagens tips, information om vad som finns i butik just nu och dylikt. Dessutom visar jag gärna upp min garderob och mitt badrumsskåp. Jag har bloggat i flera år och var även under en tid frontbloggare för blogg.se/stil. Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg där de lämnades, även om det ibland kan ta en dag eller två på grund av tidsbrist. Vid brådskande funderingar så maila mig istället. Om ni kikar tillbaka i arkivet så kan vissa inlägg vara konstiga och detta beror på att bloggen flyttats över från blogg.se. Förhoppningsvis är det inget som stör allt för mycket.

MINA KOLLAGE:
Mina kollage samt outfitsbilder görs alltid i Photoshop. Vill du låna en bild kontaktar du mig först!

LÖSENORD:
En del inlägg på bloggen är lösenordsskyddade. Det betyder att du inte kan läsa dessa inlägg utan att först logga in med ett lösenord. De inlägg som skyddas med lösenord är de inlägg där jag lättar mer på hjärtat och för att ta del av lösenordet till dessa inlägg så mailar du mig.

KOMMENTARER:
Jag älskar era kommentarer! Är det något som får mig att vilja satsa ännu mer på bloggen och på er som läsare så är det via er feedback i kommentarsfältet. Jag vill dock vara tydlig med att kommentarer som innehåller reklam och spam raderas.

PR & POLICY:
Se separat sida.

KONTAKT:
Kontakta mig mer än gärna för frågor, inbjudningar, samarbeten eller annat skoj. Antingen via mail-ikonen till höger eller på alexandra(a)fashionink.se

Jag är inte intresserad av att delta i skolprojekt eller uppsatser.


Nominerad till Sveriges Bäst Klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE.se

Nominerad till Årets Modeblogg Kalmar län 2012

Stilbloggare på blogg.se/stil 03|2012 – 11|2012

Mode- & skönhetsbloggare på 24kalmar.se 10|2014 – 12|2015

Jurymedlem i Daisy Beauty Awards 2016 – Årets bästa kroppsvård

Jurymedlem i Daisy Beauty Awards 2017 – Årets budgetbästa

Jurymedlem i Daisy Beauty Awards 2018 – Årets bästa hårstyling

Jurymedlem i Daisy Beauty Awards 2019 – Årets bästa kroppsvård