Jan 23 2017


Ni kanske har lagt märke till att det cirkulerar ett par bilder under min presentation här till höger? Om ni inte redan har sett det så har jag skapat en undersida till bloggen som jag kallar ”My Faves”. Här samlar jag saker inom mode, skönhet och inredning som är mina favoriter just nu. Favoriterna kan vara både sånt som jag testat, sånt som jag vill testa och sånt som jag helt enkelt tycker är bäst bland alla nyheter som precis landat i butik. Jag uppdaterar sidan med nya favoriter minst en gång i veckan och de är direktlänkade till respektive webbshop. Vissa länkar är affiliatelänkar – det vill säga annonslänkar – och dessa är utmärkta med en *. Vill du veta mer om vad en annonslänk är så kan du läsa min PR-Policy här. Jag ser ”My Faves” som mitt egna lilla Pinterest och jag hoppas att ni vill ta en titt då och då. Ni kommer till sidan genom att trycka på ”My Faves” här till höger eller genom denna länk.

Hoppas ni får en fin måndag ♥