Apr 29 2013

 

För företag & Pr-byråer:

Jag tar gärna emot information, produktprover eller andra former av arbetsmaterial som kan vara till nytta för bloggens inriktning. Om, när och hur eventuella inlägg formas och publiceras är dock något jag bestämmer över själv. Jag kan med andra ord inte garantera att ett inlägg skrivs om dina produkter och eventuella åsikter i mina inlägg kan inte påverkas. Inlägg som innehåller pressutskick och samarbeten märks alltid ut! Jag strävar alltid efter att följa såväl pressetiska riktlinjer som marknadsföringslagen. Min lojalitet till mina läsare kommer alltid att vara prio ett.

Jag tar inte betalt i produkter och är du intresserad av att köpa ett inlägg på bloggen/instagram så maila mig för aktuell prislista.

Maila mig via ikonen till höger eller via alexandra(a)fashionink.se


För läsare:

När jag väljer att skriva om produkter som jag har fått ifrån företag, märken eller pr-byråer så märks dessa inlägg alltid ut. För mig spelar det ingen roll om en produkt är köpt för egna pengar eller om jag har fått den från ett företag – i mina ögon är produkten endast en produkt! Mina recensioner och åsikter påverkas aldrig av en tredje part och mina recensioner skrivs alltid utifrån mina personliga åsikter. För mig är det viktigt att ni som läser bloggen litar och tror på mig som bloggare. Om jag någon gång inte är tillräckligt tydlig med vad som är utskick och inte så säg gärna till. Jag vill vara så tydlig som möjligt, för er tillit till mig är det viktigaste!


Pressutskick: Det händer att jag får produkter skickade till mig ifrån företag, märken eller PR-byråer i hopp om att jag ska skriva om produkterna. Dessa utskick, så kallade pressutskick, är alltid förutsättningslösa och jag väljer själv om/när/hur jag skriver eller inte skriver om dessa.

Sponsrat inlägg/samarbete: Utrymme på Fashionink (blogg och/eller instagram) där företag har fått betala för att synas. Dessa inlägg märks tydligt ut och kommer alltid att vara baserade på mina åsikter. Det går inte att köpa positiva inlägg på min blogg!

Annonslänk: I vissa inlägg använder jag mig av annonslänkar – så kallade affiliate-länkar. Det vill säga att om jag t.ex. länkar till en klänning hos företag X med en affiliate-länk så innebär det att jag får en procentuell ersättning om någon klickar sig vidare till företag X via min länk och köper något. De inlägg som innehåller affiliate-länkar märks på ett tydligt sätt så att du som läsare själv kan avgöra om du vill stödja Fashionink på ett ekonomiskt vis eller inte.

My faves: En sida där jag samlar mina nuvarande favoriter eller ”wanties” inom skönhet, mode och inredning. Sidan är tänkt som en inspirationssida och innehåller bland annat annonslänkar.

 


JagSmygerInteBadge