Apr 30 2013

IMG_0776 kopia

Så nu ska bloggen vara tillbaka på banan igen. Som ni kanske ser så har jag lämnat blogg.se och trots erbjudande om att blogga på en annan modeportal så har jag alltså valt att stå på egna ben. Om det får bloggen att växa eller minska får tiden utvisa. Just nu huserar jag på sambons webbhotell och använder mig av wordpress.org för att blogga. Jag är rätt så ny på wordpress så det tar lite tid att sätta sig in i verktyget men det är förhoppningsvis inget som drabbar er läsare.

Blogg.se erbjuder inte exportering av sin blogg (något som gör mig lite upprörd) men som tur är så lever jag med en fantastiskt duktig programmerare som har suttit näst intill ett dygn i sträck med att koda och programmera för att få över mitt gamla arkiv. Vi struntade i att föra över arkivet för 2010 då jag knappt bloggade under den perioden men annars ska alla inlägg och kommentarer (!!) finnas på plats. En del inlägg kan se konstiga ut till följd av denna överflyttning men återigen hoppas jag inte att det stör er allt för mycket.

Med lite hjälp från min man lyckades jag knåpa ihop en rätt så schysst och enkel design. Jag är nöjd för tillfället iallafall. Arkiv och kategorier hittar ni längst ner på sidan och där kommer de befinna sig innan jag lyckas få till det rent estetiskt med dessa två i designen. I övrigt så kolla gärna in undersidorna ”Om Fashionink.se” och ”PR & Policy” där hittar ni lite mer information kring bloggen och mina tankar om vissa saker.

Under en tid framöver kommer jag förmodligen att lägga till lite kategorier för att underlätta för er läsare när ni söker efter något (använd annars sökfunktionen längst upp på sidan) och jag kommer dessutom sätta lösenord på vissa inlägg, mer om det hittar ni på undersidan om fashionink. Domänen och namnet är densamma som innan så det ska väl inte vara några problem med det och jag hoppas att så många som möjligt stannar kvar trots att jag väljer att vara egen. Och jag ber om ursäkt för de senaste dagarnas strul med bloggen. Säg gärna till om något inte fungerar eller ser jättekonstigt ut så ska jag försöker lösa det så gott jag kan, annars: NU KÖR VI!