Apr 30 2013

zara home

Nu är det klart att ZARA Home öppnar upp sin första butik i Sverige. Den 450 kvm stora butiken kommer att öppna på Birger Jarlsgatan 15, Bibliotekstan Stockholm, under augusti 2013.

– Vi är mycket glada över att välkomna Zara Home till Stockholm. Etableringen är helt i linje med vår strategi att samla de mest intressanta varumärkena inom design och mode i Bibliotekstan, säger Henrik Egnell, Chef Affärsutveckling Butik Stockholm.

ZARA Home har ju så mycket snyggt i sortiment så där här blir nog en succé eller vad tror ni? Många intressanta butiker har öppnat upp i Bibliotekstan på senaste tiden så en resa till storstan skulle inte sitta fel. Bor ni inte i närheten så går det att handla via deras egna webshop och dessutom erbjuder Ellos delar av sortimentet. Vad tror ni, tumme upp eller ner?