Jul 10 2012

stilspaningsale_4ffbe5c2e087c30da30000a6

”Nu befinner vi oss mitt i den stora rea-smeten. Ut med det gamla och in med det nya. För att inte ruinera sin garderob och sin plånbok med för många felköp så kommer här ett par tips. För det första, gå igenom din garderob och gör en lista över saker du behöver eller vill ha. Håll dig till listan! Något som är bra att spana efter på rean är basplagg. Vad som är basplagg för mig behöver inte vara detsamma för dig, så satsa helt enkelt på plagg som passar dig och din stil. Undvik att samla på dig en massa saker som inte passar dig och din stil bara för att det var billigt. Varje gång du hittar ett plagg så fråga dig själv om du skulle kunna tänka dig att betala fullpris för det, om inte så är det nog bara en förälskelse som snart har svalnat. Har du några tänkvärda tips?”
 

Min senaste stilspaning ser ni ovan. Hope you like it ♥