Jul 09 2012

img_5355_4ffaa524ddf2b301bc0009d4

Förra veckan fick jag hem den senaste glossyboxen och jag blev uppriktigt sagt väldigt förvånad över innehållet, på ett bra sätt. Min box innehöll:

 

♥ Maroccanoil – Original oil treatment + Light oil treatment 10ml/st

♥ Odd Molly – Sun care facial SPF 25  40ml = fullsize

♥ Anatomicals – SPF Lip Balm 15ml = fullsize

♥ Murad – Hybrids skin perfecting primer 5ml

♥ Depend – Snabbfärgning för fransar och bryn = fullsize

♥ Bonusprodukt = Femme Natural Boost

För första gången har jag faktiskt användning av varenda produkt i boxen. SPF produkterna får följa med till Kreta. Bra jobbat Glossybox, fortsätt i samma anda som denna box och jag kommer att vara en trogen kund. Sen att jag fortfarande önskar lite variation på boxarnas färg det är en annan femma haha.