Nov 06 2011

img_1011_173822219

Min tredje tatuering gjorde jag i mars, 2010. Precis som med mina två tidigare tatueringar så gjorde jag dem hos Zeal Tattoo här i Kalmar. Jag hade en liten bild av en enkel rosett som jag utgick ifrån, sen fick min tatuerare rita upp en ny efter mina önskemål. Den första rosetten var rätt smal och liten, jag ville ha en något större och ”bulligare”. Jag tycker att min tatuerare lyckades skapa en riktigt bra rosett, precis en sådan jag såg framför mig i huvudet. Placeringen kändes given då jag under en längre tid ville ha något på övre handleden (heter det så?). Att det blev just en rosett, ja jag vet inte riktigt. Jag älskar rosetter så det var väl helt enkelt därför. Om jag måste välja så är nog rosetten och trollet mina favoriter. Nu längtar jag ju såklart till den 12/12, för då blir det åka av igen!