May 17 2011

tattoo2_148324224

Tänkte fortsätta berätta om mina tatueringar, då ni verkar vilja veta mer om dem?! Första inlägget om första tatueringen hittar ni i kategorin ink

Min andra tatuering gjorde jag den 6 juni 2007. Jag har tatuerat in mitt stjärntecken (fiskarna) på min högra handled. Motivet var ett enkelt val, jag tycker att fiskarnas tecken är väldigt fint samtidigt som jag är en väldigt typisk fisk. Många tror dock att tatueringen står för mitt efternamn som börjar på H. Men så är alltså inte fallet. Placeringen kändes också väldigt naturlig. Tycker att det är så vackert med tatueringar på handlederna samt att jag hade/har ärr på min högra handled som jag ville maskera.

Jag letade länge efter en bild på mitt stjärntecken som kändes välgjort. Tro mig det finns så många bilder på alla stjärntecken och ungefär 90% av dem ser ut som en treårings verk. Jag hade också funderingar på att prova en ny tatuerare och följde med Johanna när hon skulle boka tid till sin tatuering. Jag bokade ingen tid för jag ville tänka över det en gång till. Efter ett samtal med en kollega som hade gjort sin tatuering där och som inte var nöjd valde jag att inte tatuera mig hos denne tatuerare. Nu säger jag inte att han är dålig, absolut inte. Alla är inte nöjda med samma tatuerare så är det bara. Och johanna som har gjort två + utfyllnad hos denne tatuerare är väldigt nöjd med honom. Och hennes tatueringar är fantastiska!

Den 6 juni 2007 satt jag och min vän J i slottsparken. Vi hade lite tråkigt och jag var sugen på äventyr. Jag fick ett ryck och sa att nu, nu vill jag tatuera mig. Så jag ringde till Zeal Tattoo och det visade sig att dem hade öppet och en ledig tid samma dag. Jag letade fram en bild och efter ett bra tag så satt den på plats. Den här gången var det en lärling som gjorde den så det tog lite extra tid. Resultatet blev inte så bra, så efter läkning gick jag dit och fick den ifylld och justerad. Utan kostnad såklart. All kärlek till Zeal Tattoo!