Feb 02 2017

img_1313

img_1309

img_1307

Jag bytte nyligen borste då min gamla borste hade sett sina bättre dagar och eftersom jag av någon anledning hade ett par borstar på lager. Mitt hår är tjockt, otroligt tjockt och blir dessutom lätt tovigt efter tvätt. Att sen vara håröm som pricken över i;et gör det alltid något svårt och smärtsamt att borsta mitt hår men det måste göras och helst i vått tillstånd annars går det inte att få ut mina tovor. Jag är med andra ord rätt picky när det kommer till borstar. Jag är inte obekant med Tangle Teezer sen innan men har alltid tyckt att deras borstar är för krångliga att jobba med även fast att de är riktigt bra i håret. Jag gillar helt enkelt inte den korta och knubbiga formen som inte ligger bra i min hand. Kan vara så att jag av den anledningen jublade lite extra högt när Tangle Teezers nyhet – The Ultimate – landade hos mig i höstas. En Tangle Teezer med HANDTAG. Tydligen är den speciellt skapad för styling av torrt hår men det skiter jag lite i eftersom den funkar så bra i blött hår. Iallafall i mitt blöta hår. Själva borsten är dessutom större än en vanlig TT vilket gör att den glider igenom större partier i håret, är skonsam mot håret och reder lätt ut mina tovor. Win! Min nya favoritborste helt klart och har du ett liknande hår som mitt så måste du testa. Borsten kostar 219 kr hos Lyko* och 170 kr hos Lookfantastic*.


Annars då? Torsdag och snart är det äntligen helg med min kärlek. Jag jobbar i eftermiddag så innan jag börjar ska jag försöka städa av lite så jag slipper det imorgon och så att det är fint till helgen. Är lite långledig framöver så imorgon ska jag fixa nytt pass, hämta paket och fota av lite nyheter. I helgen tänker jag bara mysa med Rickard. Äta gott och se serier typ. Och i början på nästa vecka väntar bland annat en frisörtid. Ska bli skönt att fräscha lite håret lite då det var ett tag sedan. Nej nu måste jag börja röra på mig här hemma. Eftersom jag tänker ta ledig helg med mitt hjärta så hörs inte vi fören nästa vecka. Hoppas ni får en härlig torsdag och en mysig helg ♥