Feb 01 2017

Tröja, CUBUS* | Jeans, H&M | Väska, REBECCA MINKOFF* | Skor, CONVERSE*


Godmorgon februari ♥ Det må vara grått och kallt ute men våren är sannerligen runt hörnet och bara vetskapen om att det kommer en ljusare tid får mig att må något bättre. Februari är ju dessutom ”min” månad med såväl namnsdagar som födelsedag. 23 dagar kvar till the big 30. Känns konstigt att jag redan hunnit till dit. Nå väl. Jag startade min dag med lite hushållssysslor så som tvätt bland annat. Ingen är gladare än jag för egen tvättmaskin. Tvättstugor är inte min grej, usch. Jag ska jobba i eftermiddag så jag försöker mest få tiden att gå. Ju fortare dagen går desto snabbare får jag träffa Rickard som varit i Stockholm på jobb sen igår. Jag har fånigt nog saknat honom varenda minut han varit borta. Tänk att en fortfarande kan känna så efter 8 år ihop. Vilket vi förövrigt nådde igår. Älskar honom så mycket att det inte ens finns ord som räcker till.

Hoppas ni får en fin onsdag ♥