Jun 10 2016

IMG_8668

I slutet på maj lanserade The Body Shop sin nya, limiterade, kroppskollektion och även denna sommar se vi ett drinktema på sommarkollektionen. Piñita Colada innehåller extrakt ifrån handplockade kokosnötter och ananas ifrån karibiska Antillerna samt Santo Domingo. Kollektionen är precis så smaskig som en kan tänka sig och jag har sett fram emot dessa produkter ett bra tag. Jag som lovat mig själv att inte påbörja några nya produkter innan flytten inom hud- och hårvård sen någon månad tillbaka har verkligen fått kämpa emot för att inte dra med mig hela kollektionen in i badrummet. Jag har dock smygtestat två av kollektionens fyra produkter – body butter och scrub.

Body Buttern upplever jag som något lättare i formulan och den påminner mer om Fuji Green Tea i formulan än de fetare varianterna i The Body Shop sortiment. Återfuktar bra och med den lättare formulan sjunker den också in fortare i huden. Jag har även känt lite på skrubben som innehåller riven kokos. Skrubbarna ifrån TBS brukar få skit då många inte tycker att dem är riviga nog eller riviga alls. Själv gillar jag den här krämiga varianten som ger en hint av exfoliering och något jag själv föredrar under sommarhalvåret då min hud ofta är känslig på grund av solen. Vill jag har rivigare alternativ så vet jag vart det går att finna riktigt bra exemplar (Rituals) men vill jag bara mysexfoliera så vänder jag mig ofta till TBS. Skrubben ifrån Piñita Colada kollektionen är krämig och påminner lite om vispad grädde med riven kokos i. Jag gillar den men kan förstå att de som förväntar sig en ordentlig skrubb kan bli besvikna.

Duschkrämen tror jag är kollektionens stora vinnare och förmodligen något jag kommer att vilja bunkra. Jag har med andra ord inte testat den än men så fort vi har flyttat in i vår nya lägenhet är den min första duschkompis! I kollektionen hittar vi också en Body Sorbet som i mitt fall kommer att få vandra vidare då jag tyvärr inte kommer överens med dessa Body Sorbet. För silikoniga för min hud och de faller av i stora korvar men jag vet att många älskar dem under sommarhalvåret. Piñita Colada finns i butik nu och under en begränsad tid så skynda att fynda årets smaskigaste kollektion!

Piñita Colada Shower Gel
(250 ml / 85 kr)

Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub
(250 ml / 225 kr)

Piñita Colada Body Sorbet
(200 ml / 165 kr)

Piñita Colada Body Butter
(200 ml / 185 kr)


pressutskick1