Jun 13 2016

weekly23Instagram -> @fashionink


Godmorgon måndag! En ledig sådan för mig och det är överlag lugnt med jobb den här veckan. Välbehövligt då jag fortfarande behöver komma ifatt med saker från förra månaden. Idag ska jag fota lite, skriva inlägg och pyssla lite är hemma. Ser fram emot helgen då vi ska boka hemleverans hos MIO för vår nya säng och soffa samt åka till IKEA för att kolla in/handla bland det sista till lägenheten. Idag är det två veckor kvar till semester och därmed också lite mer än två veckor kvar till flytten.

Jag är en människa som ibland kan ha svårt för förändringar då jag gillar att känna mig trygg och bekant med rutiner och dylikt så för någon vecka sedan hade jag fruktansvärd separationsångest för vår nuvarande lägenhet. Helt sjukt egentligen med tanke på att jag har vantrivts här iallafall de senaste två åren och avskyr så mycket med den (den är sliten, den är mörk, vi har studentkorridor i huset osv). Men så hade vi visningen på den för några veckor sedan och när det började strömma hit folk som stått i kö i 14 år hos vårt bostadsbolag så började jag få panik. Sitter vi inne på en riktigt guldklimp? Ska vi verkligen flytta? Jag blev nog så överväldigad över att 600 pers sökt vår lägenhet att förståndet försvann. För visst den ligger i ett ruskigt bra område, den är billig och den är stor men det är ju faktiskt inte allt. En ska ju trivas i sitt hem också. Separationsångesten har gått över och just nu är jag i stadiet ”vill inte vara en minut till i denna lägenhet”. Jag längtar så till vår nya. Till vår balkong med eftermiddagssol. Till allt ljus som strömmar igenom den. Till att vara ännu närmre vatten. Till att få slänga i en tvätt när en vill. Att börja om på nytt och att bygga upp ett hem som speglar våra vuxna liv.