Oct 15 2015

img_6077_5161e39e9606ee4b6c173949

Åh vad jag gillar den här bilden. Den är tagen på Kreta 2012. Vår första utomlandsresa någonsin. Resan då vi förlovade oss. Jag ser ut att vara så jäkla lycklig och kär. Det är nog därför jag gillar den så mycket. En liten throwback sådär även fast inlägget skulle handla om något helt annat. Moving on!

Nästa vecka vid den här tiden sitter jag på en buss på väg till Stockholm. Och jag är så lycklig över det. Jag ska åka på mitt första bloggevent! Så många event jag har behövt tacka nej till under åren på grund av distans, ekonomi eller jobb men nu, nu är det äntligen dags. Jag bytte dag på jobbet med en kollega, får sova hos en barndomskompis och på så sätt löste det sig. Givetvis är jag rätt så nervös, det känns ju som att många som kommer redan känner varandra men det ska bli så roligt. Skönhetsbloggarna är ju dessutom så otroligt snälla så det ska nog gå bra. Förutom detta event så har jag även bokat in lite andra möten när jag ändå åker upp. Jag ser fram emot två dagar av beauty, nyheter, massor av inspiration och nya bekantskaper. Jag kommer såklart att ta en massa bilder men vill ni hänga med live så följ mig på instagram – @fashionink.