Aug 31 2015

moments1. En outfit från veckan. Älskar min leotröja från jobbet. || 2. Lite nytt med posten || 3. Choklad i mängder || 4. Och chips || 5. Ännu en look från veckan || 6. Möblerade om här hemma || 7. Gick till frisören och fixade håret || 8. Älskar att bli ompysslad hos frisören || 9. Tog en shoppingrunda på stan || 1o. Handlade nya favoriter || 11. Mina nya jeans || 12. Let´s go to Paris || 13. Lördagsselfie || 14. Lördagkvällens skor || 15. Min söndag spenderades i sängen fram till 12. Sen blev det soffan resten av dagen.


Oj jag har verkligen varit aktiv på instagram (@fashionink) den senaste veckan. Och vilken vecka sedan. En av de bästa på länge! Långledigt, häng med bästa vännen, uppfräschning av håret, shopping, firat vår tredje förlovningsdag, fixat hemma och inte minst personaljippo. Som jag fortfarande inte har återhämtat mig ifrån. Idag väntar ett sent och kort arbetspass sen ska jag direkt hem och lägga mig i soffan för att invänta PH. Ett av alla mina quilty pleasures här i världen. Vad har du för quilty pleasure?