Jul 26 2015

moments

1. Sunset sneaks från Essies sommarkollektion är ett självlysande och fint lack || 2. Månadens glossybox – I love! || 3. Hårnyheter från Keune || 4. Myskatt på magen innan lördagsjobb || 5. Nyfixad damavdelning || 6. Inför lock-inlägget || 7. Min älskade Sunshine Blush från Artdeco for rakt ner i golvet och gick i tusen delar. Jag grät en skvätt || 8. Gårdagens arbetsoutfit || 9. Utslagen Sixten efter läkarbesök


Hur är det med er? Jag är så jäkla trött alltså efter en något stressig lönelördag på jobbet. Men det är så klart väldigt roligt att det blir lite spring i butiken. Idag väntar också jobb och jag är nu inne på dag 5 av 11. Bara 6 kvar. För att hålla ångan uppe så har jag givetvis motiverat mig med både nya kläder, skor och skönhet. Bilder på mina nya inköp kommer så fort jag har en chans att fota av, alltså tidigast om en vecka. Är så jäkla glad över att jag har hunnit tidsinställa lite inlägg för den kommande veckan så jag slipper tänka på det när jag kommer hem om kvällarna. Tyvärr blir det kanske bara 1-2 inlägg om dagen men det är ju alltid något eller hur? Nu måste jag kila – ha en fin söndag ♥