Jan 25 2015

inmom

1. Helt okej, men ingen ny favorit || 2. Friday selfie || 3. En fredagstur på stan || 4. Åh vad jag vill ha den här blusen i min garderob – från H&M || 5. Maybellines nya foundation Dream Wonder finns nu på Åhlens. Jag är mycket nyfiken! || 6. Varför välja?!

Här kommer några få ögonblick från de senaste dagarna i mitt liv och instagram (@fashionink). Jag hoppas att ni har en härlig söndag! Vi körde på sovmorgon idag och varma frallor till frukost. Därefter har vi varit iväg på lite ärenden då Sixten bland annat behövde ny sand, nya leksaker och ett nytt klösträd. Han klöser sönder ett trä på mindre än två månader. Tacksamt ändå eftersom han aldrig (!) klöser på något annat. Efter att ha fikat semlor kör vi nu lite söndagsmys framför Suits. En slapp och härlig söndag med andra ord.