Jan 04 2015

firstweek

1. Mysmorgon! || 2. 2014 i naglar. Bar ingen nyans två gånger. || 3. Köpt en ny inpackning till mitt torra hår || 4. Varvat läsning med serier || 5. Påbörjat en följetong på 24Kalmar om basgarderoben. || 6. Selfie || 7. Även köpt en ny kräm till mina torra ben || 8. Fina fina Kalmar || 9. Våra bästa år ♥

Det var så fullt upp med tävlingar och dylikt i december att mina traditionella söndagsinlägg med veckans ögonblick uteblev rätt ofta. Idag lyckades jag iallafall med att få ihop ett. Den senaste veckan har mest bestått av mys med min lilla kisse, lite serietittande och en del läsning. Är så glad över att Tv3 numera sänder ”Våra Bästa År” på playkanalen så tog igen en massa avsnitt för ett par dagar sedan. Jag är dessutom äntligen klar med första delen av fifty shades. Det tog mig 1,5 år att komma igenom första boken. Så tradig. Andra boken var något bättre så den läste jag ut på 3 dagar. Sista boken verkar vara minst lika tradig som ettan så vi får se vart den landar tidsmässigt. På tal om fifty. Titta in i eftermiddag/kväll så ska du få se på en ny kollektion från OPI. Nej nu är det hög tid för mig att röra mig mot jobbet. Hoppas du får en fin söndag!