Sep 14 2014

weekly

Redan dags att summera veckan som gått. Tiden flyger minsann iväg! Den här veckan har, som tidigare nämnt, varit så himla bra. Jag går runt och känner en sån stor lycka inombords just nu. Jag hoppas att den känslan stannar kvar ett bra tag för det behöver jag. Jag behöver också få känna att jag är både duktig och eftertraktad men jag behöver också tro mer på mig själv. Nå väl. Den här veckan har jag givetvis gosat extremt mycket med lilla Sixten (världens knäkatt), träffat fina vänner, varit på ett par möten, pluggat, fått hem en del pressutskick men också en del tävlingsvinster, varit på shoppingkväll hos The Body Shop, fotograferat en massa, jobbat med inlägg till bloggen, röstat och ramlat över 700-strecket på instagram (@fashionink). Framför allt har jag njutit tillvaron ihop med mina båda kärlekar.

Vad har ni haft för er?