Sep 07 2014

mom

Så var första veckan av september snart förbi och i vanlig ordning tänkte jag sammanfatta veckan lite kort. Den här veckan har bjudit på både ups & downs – som livet i stort med andra ord – men till stor del har veckan varit bra. Jag har bland annat strosat runt på stan, hängt med vänner, gosat med Sixten (och husse), klämt lite extra på Haute House från Ciate, fått en pressy av min älskade man, fått hem en höstnyhet från Lumene, testat på Kicks Colour ID samt shoppat lite. Inlägg med shopping, present, pressutskick samt Kicks Colour ID kommer framöver. Hoppas den kommande veckan bjuder på sol och glada miner hela veckan lång. Jag kommer iallafall starta veckan med ett möte och därefter en härlig fikadate med goda vänner. Bättre start går ju inte att få.

Ps. Idag är det sista dagen för den första deltävlingen i L´oréal Trend setter search. Jag vill så gärna ha chansen att komma till åtminstone semifinal så har du inte redan röstat får du gärna lägga en röst på mitt bidrag här. Tusen, tusen tack ♥