Jul 28 2014

nordicbaw

I år arrangerar Zalando för första gången Nordic Blogger Awards. Under prisceremonin kommer priser att delas ut i 4 kategorier; People’s Choice, Best Fashion Blog Male, Best Fashion Blog Female, samt Best Newcomer. En jury kommer att välja ut de tre sistnämnda och People´s Choice väljs ut, precis som det låter, av folket. Av er läsare och därför ber jag er nu att lägga en röst på fashionink om ni anser att jag är värdig en röst. Jag har säkert inte en chans men man måste ju våga testa eller hur? Jag själv tycker jag är värd en röst. För att bloggen är inriktad på mode som de flesta kan ha råd med, för att jag står på egna ben utan att vara bunden till någon portal och för att jag lägger ner otroligt mycket tid på bloggen. Men ni avgör. Samtidigt som ni röstar kan ni även vara med och tävla om presentkort. Tryck på bannern här intill eller via denna länk. TACK ♥