Jul 20 2014

mom

Så var det redan söndag och mitten på juli. Tiden går alldeles för fort ibland. Min vecka har till stor del bestått av kattgos men också lite pyssel med min inspirationsbok, läsande och testande av nya produkter. För att nämna ett par saker. Igår hade jag och min kärlek picknick på vårt favoritställe här i Kalmar. Precis vid vattnet och 9 av 10 gånger helt folktomt. Underbart! Ett par timmar på en filt under klarblå himmel var precis vad vi behövde.

Uppdateringen har kanske inte varit på topp den här veckan men det blir ju lätt så på sommaren och speciellt nu när jag lägger mycket tid på Sixten. Ska försöka vara lite mer flitig till veckan. Något speciellt ni vill se/läsa? Ska svara på era frågor också i början på veckan så det går fortfarande bra att ställa frågor i inlägget längre ner. Ska bli så roligt att svara!