Jul 31 2013

senaste

Någon favorit?

0+
Kommentera
2

Jul 31 2013

1175211040_2_2_1

Olika varianter av svarta boots är mitt signum, alla gånger om, så ni förstår säkert att hjärtat klappade lite extra hårt när jag fick se dessa skönheter på rean hos Pull and Bear. De hade gärna fått sitta på mina fötter i höst.

Pull & Bear 559 SEK (sale)

0+
Kommentera
2

Jul 31 2013

todayiwould

Nagellack `Taboo´, CHANEL // T-shirt, LINDEX // Boyfriendjeans, H&M // Väska, MANGO // Heels, PROENZA SCHOULER

Om jag bara fick ha en outfit på mig för resten av mitt liv så får det nog bli denna. Så jäkla snyggt. Om jag får säga det själv. Och kan vi inte bara enas om att skorna är så där äckligt snygga att man bara vill offra sin ena arm för dem. Eller är det kanske bara jag? Om man ändå hade 4500:- liggandes under sängen. Åh jag får ett litet lyckopirr i magen bara av att titta på dem. Eller ja på hela kombinationen faktiskt!

0+
Kommentera
0

Jul 30 2013

olsen

Nästa vecka, närmare bestämt den 8 augusti, så lanseras den första (av tre) kollektionen som ikonsystrarna Mary-Kate & Ashley Olsen designat för Bikbok. Den första kollektionen influeras av Mary-Kates och Ashleys karaktäristiska och personliga stil. Plagg som chiffongblusar, skinnjackor och jackor i ull, angorastickat, tvättade sidenblusar, supertunna jersey toppar, smycken, kuvertväskor och sjalar samt byxor i det populära Super-flex-materialet – välkänt från Never Denim-kollektionen. En komplett garderob som gjord för att stylas lager på lager. Kollektionen kommer att finnas på bikbok.com och i utvalda Bik Bok-butiker. Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen kommer att vara på plats under lanseringen i flaggskeppsbutiken Gallerian i Hamngatan, Stockholm. För att se hela kollektionen, priser samt i vilka butiker som kollektionen släpps i så kolla in här.

Rent spontant så känner jag gäsp, väldigt mycket gäsp. Men det kanske ändras när jag får se plaggen framför mig, kollektionen kommer ju till Kalmar. Däremot tror jag inte att Bikboks kunder är beredda på att lägga 3000-4000 för en jacka. Men jag kanske har fel. Vad du tycker du om produkterna?

0+
Kommentera
16

Jul 30 2013

IMG_1448För ett par veckor sedan fick jag hem små bars från svenska Getraw*. Barsen från Getraw är mjuka och gjorda av 100% naturliga och ekologiska ingredienser. Bara råa frukter, nötter och bär, rakt upp och ned, som ska ge en boost till kroppen. Jag testade lakrits först och ska jag vara helt ärlig så har jag därefter dragit mig för att testa de övriga smakerna. Detta var helt klart inget för mig. För mycket dadlar och dylikt. Men för den som gillar naturliga ingredienser, dadlar och alla möjliga sorters nötter enligt raw food principen kommer förmodligen att älska dessa bars. Något du kan tänka dig att testa?

 

*pressutskick

0+
Kommentera
4

Jul 30 2013

S0000007000623_D_W40_20130614103504Dagens önskeplagg blir denna t-shirt från Lindex. Jag tänker att den har en diskret touch av Céline men med en mycket roligare prislapp. Jag är sugen på att slå till. Vad säger du?

Lindex 149 SEK

0+
Kommentera
8

Jul 30 2013

insta

Lite snapshots från min tillvaro de senaste två veckorna. Förutom träning och sjukdom så har jag hunnit med att läsa en massa. Både till mina kommande tentor men också vanliga böcker. Just nu läser jag Blodläge av Johan Theorin och jag kan verkligen rekommendera hans böcker (skumtimmen, nattfåk & blodläge). I övrigt har jag njutit av vänner, fina himlar, lite godis på en lördag och hemmagjord pizza. Och det gula skogsguldet såklart. Mums!

0+
Kommentera
0

Jul 29 2013

Namnlost-2

Skjorta, MANGO // Byxor, SHEINSIDE* // Väska, MARC BY MARC JACOBS // Boots, BIKBOK

*gåva

0+
Kommentera
4

Jul 29 2013

IMG_1408 IMG_1409

Tidigare i somras fick jag hem en liten sommarpresent* från Skanshage Sweden som jag totalt glömt bort att visa. I mitt lilla paket låg två set ankelsmycken i läder. Det svarta setet är enradigt medans det turkosa är bredare, vilket ni såklart ser på bilden. Själv har jag aldrig fallit för trenden med ankelsmycken även om det kan tyckas vara en rolig idé. En trend du gillar?

*gåva

0+
Kommentera
6

Jul 29 2013

tipsrundan

♥ När du handlar hos Nelly får du just nu ett presentkort värde 100 kr att utnyttja mellan 1-15 augusti. Erbjudandet gäller fram till och med 31 juli.

♥ Hos The Body Shop kan du nu handla 3 ansiktsprodukter för priset av 2. Ta 3 betala för 2 gäller till och med den 22 augusti.

♥ Få tre nummer av Styleby samt tre fullsizeprodukter från Rituals för endast 99 kr (+ porto 29.50 kr)

Kicks erbjuder 15% rabatt på onlinebeställningar för medlemskunder. Till och med 13 augusti.

♥ Hos adlibris kan du köpa tre pocketböcker för 99 kr. Gäller utvalda titlar.

Bokus har pocketloppis, utvalda titlar 25 kr/st.

0+
Kommentera
0