Jul 30 2013

olsen

Nästa vecka, närmare bestämt den 8 augusti, så lanseras den första (av tre) kollektionen som ikonsystrarna Mary-Kate & Ashley Olsen designat för Bikbok. Den första kollektionen influeras av Mary-Kates och Ashleys karaktäristiska och personliga stil. Plagg som chiffongblusar, skinnjackor och jackor i ull, angorastickat, tvättade sidenblusar, supertunna jersey toppar, smycken, kuvertväskor och sjalar samt byxor i det populära Super-flex-materialet – välkänt från Never Denim-kollektionen. En komplett garderob som gjord för att stylas lager på lager. Kollektionen kommer att finnas på bikbok.com och i utvalda Bik Bok-butiker. Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen kommer att vara på plats under lanseringen i flaggskeppsbutiken Gallerian i Hamngatan, Stockholm. För att se hela kollektionen, priser samt i vilka butiker som kollektionen släpps i så kolla in här.

Rent spontant så känner jag gäsp, väldigt mycket gäsp. Men det kanske ändras när jag får se plaggen framför mig, kollektionen kommer ju till Kalmar. Däremot tror jag inte att Bikboks kunder är beredda på att lägga 3000-4000 för en jacka. Men jag kanske har fel. Vad du tycker du om produkterna?