Aug 20 2013

IMG_2579

Igår landade jag på svensk mark igen efter att ha spenderat helgen i Barcelona. En weekend fylld av värme, nya upplevelser, intryck och en jäkla massa vandring. Vi upplevde staden till fots kan man väl säga. Det var otroligt skönt att komma bort en sväng och även om Barcelona inte tog mig med storm så är det en häftig stad som är värd att resa till, iallafall för en weekend. Jag ska gå igenom mina bilder från resan och om ni vill så visar jag upp ett par framöver. Jag tog inte jättemycket bilder då jag var extremt nojjig över Barcelonas beryktade ficktjuvar. Lite, liiite, shopping blev det också så det ska ni få se. Första saken ser ni ovan. En svart tjur i ”mosaik”. Ett fysiskt minne är aldrig fel.

Nu ska jag vila upp mig lite, är rätt sliten efter resan och åkte dessutom på nackspärr i söndags som fortfarande inte har släppt helt och hållet. Är lite begränsad i mina rörelser. Tänk, om två veckor börjar skolan igen. Vart tog denna lediga sommar vägen?