Aug 21 2013

IMG_2446 IMG_2486 IMG_2471 IMG_2466 IMG_2494 IMG_2499

Jag tog som sagt inte så väldig mycket bilder i Barcelona och en del vill jag ju såklart hålla privata men ett par stycken ska ni få se och jag delar upp dem i två inlägg. Vi landade på Girona flygplats i fredagskväll och efter en timme med buss så hamnade vi i Barcelona och på hotellet en bit inpå midnatten. Bilderna ovan är från vår första heldag, det vill säga lördagen. Vi började med att promenera från vårt hotell till La Sagrada Familia och därefter vandrade vi vidare till Arc de Triomf, Parc De La Ciutadella och till slut hamnade vi på stranden, där vi intog en lunch på tapas och sangria.

Vidare följde vi strandpromenaden in mot staden och vek av mot La Rambla som vi strosade längs med. Efter att ha kollat igenom ett par butiker så vandrade vi tillbaka till hotellet igen för lite vila. Mitt resesällskap utnyttjade takpoolen medans jag själv mest bad till gud om att dem skulle bli färdiga inom kort så jag kunde få lämna taket. Extremt höjdrädd.