Jun 06 2013

insta

De senaste två veckorna av mitt liv i bildform typ. Så vad har jag gjort? Jo jag har kalasat för min man, äntligen läst ut Elsas Hemlighet (sååå långdragen), börjat på The Nine Lives Of Chloe King, köpt goddoftande bodylotions, älskat min trainerjacka från Adidas, rensat i förrådet och hittat min mormor som ung, kalasat på lakritspulver och ätit frukost på altanen för första gången i år. Ja allt det där och väldigt mycket mer. Det som står i fokus hos mig just nu är en liten utmaning vi kör här hemma, 30 dagar med träning och kost. Antingen sliter vi på gymmet eller så tar vi långpromenader på ”vilodagen”. Den här veckan har vi kört tre gympass än så länge. Maten då? Jag minns inte när jag senast åt så ”lite” men så regelbundet och utan att småäta hela tiden. Favorit just nu är chokladpannkaka av proteinpulver till frukost och hemmagjord tzatziki på kvarg. ”Jag ska bli känd och smal”.