May 24 2013

insta1

1. Godaste chokladen just nu. Gärna i sällskap med en bra tidning. // 2. Dior – Spring Ball. Ett av vårens bästa köp. // 3. Nya favoritbyxan, signerad Mango. // 4. Rensade här hemma och fann mitt lilla back-up förrådd av tändare. Tänka sig att det snart är 10 månader sedan jag slutade röka. Hejja mig!

insta3

5. Man blir glad när något annat än räkningar hamnar på hallmattan. // 6. En gammal favorit från H&M. Välanvänd varenda sommar. // 7. Essie – Avenue Maintain // 8. Godis & Gossip Girl i sängen. Börjat på säsong två nu och jag är kär i Serena.

insta2

9. Tentaoutfit // 10. Glossybox – Morsdag special. Till mig själv. Jag är min egen mor, har alltid varit och kommer alltid att vara. Tråkigt men sant. // 11. Rensat ut garderoben. Hejdå gamla sommarkläder, hej nya kurvor. // 12. Dagens svarta och den lilla röda.