Apr 16 2013
senast_overforda64_516d09c6ddf2b36a32dbefdf
1. Vin på pressutskick, ovanligt men gott // 2. The Man Box, männens motsvarighet till Glossybox. Ja jag tvingade min man att köpa en och konstigt nog var jag mer exalterad när den kom hem än vad han var… // 3. Shoppat Dior // 4. Bästa hotellfrukosten i stan? Hotell Packhuset // 5. Egentid // 6. Mina modeböcker // 7. Parfymprov från en tidning, luktar gott minsann! // 8. Skrivkramp! Det är tydligt att jag på bara några månader har förstört min kropp. Om den tidigare växlade upp till 300 % vid stressade tillfällen så gör den precis tvärtom nu. Den stänger av helt. Men tre dagar och 15 sidor senare så var min rapport klar. // 9. Regn ute, mys inne // 10. Den perfekta scarfen, wow! // 11. Essie, vilken dam! // 12. Godaste maten på länge? Bacon & Broccolipaj.