Dec 03 2012

namnlost-1_50bca63a9606ee4f2e429b1b

Som ni ser så är min design annorlunda än vad både ni och jag är vana vid. Jag har av flera anledningar valt att lämna STIL. Jag tackar Sophie och blogg.se för min tid där men nu är det dags för något nytt. Eller nygammalt kanske man ska säga. Att stå på egna ben gör jag rätt bra och förhoppningsvis så kommer detta medföra att jag kommer tillbaka i form igen. Jag saknar den kreativa sidan av mig som jag mer eller mindre tappat under tiden på STIL och let´s face it jag är inte dagens outfit sju dagar i veckan. Jag känner mig lite fram med designen och just nu valde jag det nya pro-temat. Tiden får utvisa om det passar mig eller inte. Nu kan ni i allafall dela mina inlägg på både facebook och twitter om ni vill dela med er av något inlägg, symbolerna ser ni vid varje inlägg. Säg till om något strular! Fashionink är min lilla bebis och jag hoppas att hon snart är på banan igen, like old days. Jag hoppas också att ni är med mig på denna förändring ♥