Nov 04 2012

lank_50964106ddf2b33cb5003701

En läsare vid namn Linda ville gärna veta vilka bloggar jag läser och vart jag hittar inspiration så här kommer ett gigantiskt länkinlägg. Om vi börjar med bloggar så läser jag otroligt många. En del kända och en del vänners. En del läser jag för modet skull, andra för att de bloggar om inredning. En del för jag gillar personerna bakom bloggarna och en del på ren slentrian. Många har jag följt i flera år och andra är nya. Här kommer ett axplock.

 

 

Min inspiration hämtar jag på många håll. Pratar vi mode så är det främst från streetstylebloggar såsom Stockholm Streetstyle och Jak & Jil. Men också från olika kedjors lookbooks, speciellt Zara och Mango. Pratar vi inredning så är det främst från Hemnet och Bolaget men också från The coveteur. Tumblr och Pinterest är också två stora källor för inspiration både när det kommer till mode samt inredning. Själv samlar jag all inspiration på min pinterestsida eller på datorn.

 

Så vilka bloggar läser ni och vart hittar ni inspiration?