Mar 01 2012
blogg-se_192537660
Så nu är förändringen här på bloggen gjord. Kan ni inte se den nya layouten eller ser den konstig ut så uppdatera webbläsaren alternativt rensa cachen. Som ni ser så är alltså Fashionink numera en del av blogg.se´s modesatsning ”Stil”. Jag tillsammans med de andra härliga frontbloggarna kommer att bidra med stilspaningar och annat roligt till Stil-sidan. Ni som bloggar på blogg.se vet väl att ni kan lika gärna kan logga in via Stil-sidan?Jag vill passa på att tacka blogg.se och Sophie för att jag får vara med om en sån här häftig grej. Dessutom vill jag också tacka till er som har tipsat om min blogg, all kärlek till er. Självklart en liten klapp på axeln till mig själv också, hårt arbete lönar sig! Jag vill dessutom tacka Smäm för den grymma headern hon har gjort till mig, jag fullkomligt älskar skorna!

Precis som innan kommer jag att vara benhård med kommentarerna! Spam, tradera, reklam och omröstningskommentarer raderas! Och självklart fortsätter jag att svara på era kommentarer i inläggen, precis som innan. Jag är sjukt taggad och hoppas att ni också är det! Till er som är nya, glöm inte att lägga till mig på bloglovin/blogkeen så missar ni inga inlägg! NU KÖR VI, ÄR NI MED MIG?