Aug 28 2011
Det är så tråkigt att man ska behöva märka varenda bild man lägger upp här på bloggen. Det är tydligen lättare att ta andras bilder/kollage än att hitta på eget. Jag tycker inte att det är okej någonstans, varken när det kommer till att ta privata bilder eller ihopsatta kollage med inspiration från butiker. Oavsett så är det JAG som lägger ner TID för att hitta bilderna och för att sätta ihop dem till en bild/ett kollage. Från och med nu kommer jag att märka varenda bild jag lägger ut här!

0+
 • Annawii skriver:

  Usch vad trist! Själv har jag problemet att folk lånar mina fotografier utan att länka eller fråga, sånt är trist då jag och Micke lägger ner ganska mkt tid på just fotona :(.

  Kram

 • A-M skriver:

  Vad är det för lowlife loosers som snor dina kollage då? Lägg ut länk här så kan vi andra gå in och kommentera på deras bloggar om hur värdelösa de är och att de ska sluta sno kollage och bilder! Är man (som jag) för lat för att orka fixa egen design och fina kollage till sin blogg så ska man fan inte sno andras för det. Jag fulbloggar och är stolt över det, skulle aldrig få för mig att sno nån annans shit. Du kanske skulle lägga upp ett inlägg om hur du går tillväga när du gör dina kollage så folk förstår hur mkt jobb det ligger bakom?

 • Stora L skriver:

  Håller med! Jag använde din höstlista som inspiration och gjorde en liknande men med egna bilder. Bra idéer ska man stjäla, men inte kopiera exakt!

 • sandy skriver:

  Sjukt synd att det ska vara så, då får man åtminstone länka tycker jag!