Mar 10 2011

tattoo_136946997

Tänkte att det var på tiden att uppdatera kategorin ink med mina tatueringar. Först ut är mitt älskade troll. Ni får ursäkta bildkvalitén!När jag var fjorton år prenumererade jag på en tidning som hette SOLO (vet ej om den fortfarande finns?!), i ett nummer fastnade jag för en liten liten bild på ett väsen/troll och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag klippte ut bilden och tjatade på min mor om att jag skulle få tatuera mig. Hon vägrade ge med sig och jag hävdade bestämt att när jag blev arton skulle jag minsann tatuera in trollet. Jag fick höra att jag skulle ångra mig både en, två och tre gånger. Men jag var bestämd.

Augusti 2005, ett halvår efter min artonårsdag, klev jag och en klasskompis in på Zeal Tattoo här i Kalmar för att boka varsin tid. Tatueraren Diego hade tid med en gång och en halvtimme senare satt mitt troll i nacken. Jag är otroligt nöjd och älskar mitt lilla troll något enormt! Jag har aldrig ångrat mig. Bilden ifrån SOLO ligger fortfarande i plånboken för att påminna mig om viljestyrka.

Har ni några tatueringar eller vill ni ha? Vad i så fall?