Jun 04 2017

Det här året fyllde både jag och mannen 30 år och visst vill en fira till det lite extra. Jag fick en resa till London, som ni vet, och själv letade jag länge och väl innan jag lyckades hitta en resa till Rom till ett helt okej pris. Rickard fyllde nyligen år och äntligen kunde jag få ge honom presenten jag fått hålla tyst om i nästan tre månader. I augusti rundar vi av vår semester med ett par dagar i vackra Rom och jag tror att vi båda längtar väldigt mycket.

Vi har de senaste åren prioriterat en del annat än just att resa – tex att flytta – och jag kämpade på med jobb direkt efter examen så det är väl först nu som vi (jag) faktiskt har kunnat unna oss en resa eller två. Både London och Rom har stått på vår reselista och det känns helt fantastiskt att kunna bocka av båda två på ett år. En dröm jag inte tar för givet.

Har ni några bra Rom-tips så lämna dem gärna i en kommentar ♥