Oct 30 2016

latest

Ja den här helgen har minst sagt haft sina kontraster. Vi startade med en ledig fredag ihop där vi till att börja med åkte in till stan för att gå på den internationella matmarknaden innan vi styrde söder ut för att tillbringa en natt på Ronneby Brunn. Det var jättemysigt att komma iväg även om vår upplevelse på RB inte var den bästa. Men lite spahäng, bubbel och god mat räddar det mesta och inte minst att vi har varandra. Igår fixade vi med lite ärenden innan vi tog en lugn dag hemma med mys och god mat. Hello hemmagjorda burgare på högrevsfärs!

Så kom vi till dagen. Denna söndag som skulle bli så produktiv för min del med stort fokus på bloggen. Jag hade bland annat tänkt fixa en del blogginlägg och redigera en del bilder men luften gick ur mig rätt fort efter att vi varit iväg till förrådet för att hämta vinterskorna. De senaste två veckorna har jag nämligen haft återkommande problem med mitt hjärta i form av högre puls, smärta, hjärtrusningar, tryck över bröstkorgen och hugg i hjärtat. Jag känner mig trött, energilös och ständigt ansträngd. Som om jag precis sprungit milen. Oavsett om jag är igång eller om jag ligger på soffan och kollar på tvn. Så idag orkade jag inte längre höra Rickards mantra ”kolla upp det, du måste kolla upp det” så jag ringde sjukvårdsupplysningen som direkt ifrågasatte varför jag inte ringt tidigare och som meddelade att jag måste till akuten NU!

Så jag har spenderat större delen av min dag på akuten, uppkopplad med EKG, istället för att göra allt det där jag skulle göra. De har tagit blodprover på mig, haft koll på min puls och tagit blodtrycket med jämna mellanrum. Mitt blodtryck är något lågt, min puls är något oregelbunden med vissa toppar, min hjärtmuskel är frisk och mina värden ser i övrigt bra ut. Jag väntar in provsvar på sköldkörteln men annars är allt tydligen i sin ”ordning”. Är det inget fel på min sköldkörtel så är det förmodligen stress som ligger bakom mina problem och då får jag ta det därifrån. Jag känner mig dock inte stressad men något fel är det ju uppenbarligen. Vi bor knappt fem minuter ifrån akuten och efter den lilla promenaden hem så hade jag hjärtrusning igen så kroppen mår ju uppenbarligen inte bra även om jag rent psykiskt gör det. Jag vill ändå säga att jag mår bra i det stora hela. Jag är väldigt trött och energilös eftersom min kropp går på högvarv hela tiden och det är extremt obehagligt när det känns som om hjärtat ska lämna kroppen så fort det slår. Så jag är ledsen över att säga att jag inte vet när det kommer upp ett inlägg här igen. Förhoppningsvis blir det lite tyst i någon dag bara men jag kan inte lova något. Ni förstår säkert. Ta hand om er ♥