Oct 28 2016

img_0699

För några veckor sedan fick jag hem ett pressutskick i temat blått. Många härliga produkter i utskicket både gamla favoriter och nya bekantskaper. Ser fram emot att sticka ner fötterna i peeling-påsarna ifrån Tony Moly.

img_0901

Den nya Harry Potter-boken står här hemma och väntar på mig. Så fort jag är klar med Keplerböckerna så ska jag hugga in i den. Har du läst den nya boken?

img_0872

Depend har lanserat en helt ny serie med fokus på ögonbryn och ögon. Vi hittar bland annat nya ögonfransar, fransserum, brynprodukter, ögonmasker, brynpenslar och en ansiktsborste. Jag har fått hem ett urval av nyheterna via ett pressutskick och jag testar i skrivande stund brynprodukterna. Har du hunnit testa någon produkt än?

img_0787

Älskar det senaste omslaget på Kicks medlemstidning. Ett av de tjusigaste omslagen på mycket länge!

img_0682

Yankee Candle har blivit mitt nya beroende. Bränner ljus som aldrig förr och har den senaste tiden hittat många nya favoriter!


Hoppas ni får en fantastiskt härlig fredag och en härlig helg. Själv ska jag alldeles strax ta med mannen in till stan för en snabb titt på den internationella matmarknaden (hello British fudge) som är på besök i stan innan vi far vidare på andra äventyr!