Jan 29 2016

IMG_6453

Efter många års satsning och erfarenhet kring hårvård utökar nu Garnier Respons sitt varumärke genom att lansera kroppsvård. Under vecka 5 samt 7 lanseras kroppsvårdsprodukter till redan befintliga serier hos Garniers hårvård. Under 2017 kommer även serierna att utökas med duschkrämer. Betygen för årets Daisy Beauty Awards har nyligen skickats in och det betyder att jag nu kan börja bekanta mig med alla spännande kroppsvårdsprodukter som jag fick på DB Expo. Däribland ett par av dessa nyheter ifrån Garnier.

Garnier Respons – Marveleous Oils

  • En serie för att ge ditt hår, din hud och dina sinnen en lyxig upplevelse med argan-och kameliaolja. Från Marocko kommer arganolja, ett skönhetsarv känt för sina näringsrika och mjukgörande egenskaper. Kameliaolja skänker glans och mjukhet.
  • Kroppsvården är anpassad för torr hud med härliga formulas som återfuktar, mjukgör och gör att huden känns återfuktad. Doft av kamelia och bärnsten. I butik från v. 7. Rek pris: Body Lotion 39kr, In Shower Lotion 49kr.

Garnier Respons – Mythic Olive

  • Jungfruolivolja är en mytisk olja känd för sin enastående styrka och förmåga att vårda samt mjukgöra hår och hud.
  • Kroppsvården är anpassad för mycket torr hud och har mjukgörande egenskaper. I butik från v.7. Rek pris: Body Lotion 39 kr, Body Oil 49 kr.

Garnier Respons – Honey Treasures

  • En serie med ingredienser som honung, Royal Jelly-extrakt och Propolis-extrakt – alla utvalda för sina vårdande egenskaper för både kropp och hår.
  • Kroppsvården riktar sig till den extra torra huden som med sina extra vårdande egenskaper ska göra huden både mjukare och smidigare. Produkterna har en lätt doft av honung och blommor. I butik från v.7. Rek pris: Body Lotion 39 kr, Body Butter 49 kr.

pressutskick1

1+
Kommentera
0

Jan 28 2016

lacearms

Den här fina kavajen med dekorativa ärmar i spets hittar ni hos Mango. Den vita skriker verkligen vårkänslor och hade varit så fin till ett par svarta stuprörsjeans, en t-shirt och ett par ballerinaskor. Åh vad jag längtar efter våren och alla lätta kläder/skor!

1+
Kommentera
0

Jan 27 2016
*Inlägget innehåller annonslänkar*

indiskadetailjs

Guld är inte min grej men jag är nästan beredd på att glömma det för en stund när jag ser dessa grytunderlägg som Indiska* snart får in. Hur fina som helst! Båda två skulle göra sig väldigt fina i ett framtida huskök i svart och vitt. Mycket husdrömmar just nu här hemma men då det ännu lär dröja ett par år så får jag istället ta och kolla in smådetaljer. De här ska landa i butik hos Indiska i slutet på februari och har ett pris om 99kr/st.

1+
Kommentera
4

Jan 26 2016

hminspo

Dagens inspiration kommer ifrån H&M. Jag hade mer än gärna kopierat look nummer 1, 3 och 8 rakt av. Så snyggt! På önskelistan inför våren står ett par ljusa boyfriend/girlfriend-jeans och jag tror att vi ska få in ett par på jobbet som jag har höga förväntningar på. Om inte annat verkar H&M ha ett och ett annat par i sitt sortiment. Till sist hade jag inte tackat nej till den randiga pyjamasen. Är inne i en fas där jag bara vill köpa nya pyjamaser hela tiden.

2+
Kommentera
0

Jan 26 2016

IMG_6654

Zuii Organic är ett certifierat ekologiskt makeupmärke ifrån Australien som jag kunde bekanta mig med på DB Expo tidigare i januari. Jag hade inte bekantat mig med märket innan mässan och blev därför otroligt förvånad över märkets fina och pigmentrika produkter. Jag har inte tidigare stött på så pigmentrika produkter ifrån ett ekologiskt varumärke. Zuii Organic jobbar mycket med naturens egna tillgångar som ekologiska blommor, näringsrika oljor, vitaminer samt mineraler. Hela 95% av ingredienserna i Zuiis produkter är ekologiskt certifierade.

Jag fick själv välja ett par produkter ur märkets sortiment på mässan och ska framöver bekanta mig med bland annat en foundation, en ögonskugga, en ögonbrynspenna samt rouget Melon som är en perfekt dupe till Nars Orgasm. Det enda som skiljer dem åt är att Nars innehåller glitterpartiklar annars är nyanserna slående lika. Jag har själv swatchat dem bredvid varandra på instagram. Jag ser fram emot att få bekanta mig med produkterna och märket framöver.

IMG_6655

Har du testat något ifrån Zuii Organic?


pressutskick1

2+
Kommentera
6

Jan 26 2016
*Inlägget innehåller annonslänkar*

trenchcubus16

Jag har aldrig varit en trench-tjej innan men så såg jag de här i en katalog på jobbet och jag blev blixtkär. Detta är alltså en trench som ni hittar hos Cubus under våren. Den har redan släppts online* men jag hoppas att den kommer till butik inom kort. Jag är riktigt sugen på en och jag hoppas så att det inte blir blottarvarning när den väl kommer på. Jag är ju en anings kort så det brukar nämligen bli lite åt det hållet när jag provar trenchcoats. Den blåa skulle verkligen passa i min garderob men jag är oväntat förtjust i den orangea.

2+
Kommentera
0

Jan 25 2016
*Inlägget innehåller affiliate-länkar*

IMG_6683

Idag har jag bekantat mig med årets första skönhetsbox ifrån Lookfantastic*. Som en del av er säkert redan vet så fungerar LF-boxen på samma sätt som Glossybox. Det vill säga att en varje månad får hem en box med skönhetsprodukter. Jag prenumererade på LF för ett tag sedan men sa upp min prenumeration under förra våren av olika anledningar. Boxen jag visar upp idag har jag fått i ett pressutskick av den svenska sidan av Lookfantastic och årets första tema lyder detox. Om vi bortser ifrån att jag tycker att det är så uttröttande med alla dessa olika detox en ska gå igenom direkt efter nyår så innehåller boxen ett par intressanta produkter. Min box innehöll:

♥ Kebelo Clarifying Shampoo

♥ Kebelo Silk Conditioner

♥ Darphin Azahar Cleansing Micellar Water

♥ Nuxe Nuxellence Detox

♥ Dr Lancer Lancer The Method: Polish

♥ Bellápierre Shimmer Shadow


En del intressanta, och för mig nya, märken. Jag ser främst fram emot att testa schampo/balsam samt det micellära vattnet. Krämen ifrån Nuxe tror jag att jag redan har haft en gång och Bellápierre är ett varumärke som Glossybox ständigt återkommer med. Färgen på skuggan är dock väldigt fin så den kommer säkert till användning. Överlag en godkänd box i mitt tycke. Vill ni läsa mer om Lookfantasticboxarna och de olika prenumerationsalternativen så kan ni göra det här*.


pressutskick

1+
Kommentera
0

Jan 25 2016

IMG_4404

1. Slappna av mer  – I år vill jag verkligen försöka varva ner ordentligt och försöka hålla stressnivån låg. Att tillåta mig att ta ledigt ifrån tex. bloggen om jag känner att det blir för stressigt och att inte säga ja till en massa saker för att glädja andra även fast det påverkar mitt mående negativt. Rent konkret ska jag alltså säga nej till saker jag inte vill göra, tillåta mig att ta en dag eller en helg ledigt ifrån bloggen, försöka mig på yoga och komma ihåg att måla mer.

IMG_6662

2. Spara pengar – Jag är urusel på att spara pengar för det är så tråkigt att lägga pengarna på hög men i år ska jag försöka bättra mig på denna punkt. Jag vill ju trots allt resa mer, uppdatera hemmet med nya möbler och så småningom köpa en bostad. Varför ska det vara så jäkla trist bara? Spartips mottages tacksamt.

IMG_6661

3. Mindre tid vid datorn och mer tid för läsandet – Denna punkt har ju lite att göra med punkt nummer ett men också med det faktum att jag saknar läsandet. Jag lägger väldigt mycket tid på att sitta vid datorn och i år vill jag försöka minska den tiden för att istället lägga den på annat. Som att läsa böcker. Detta är också en av anledningarna till att jag sa upp mig ifrån 24Kalmar vid årsskiftet då två bloggar tar alldeles för mycket tid och det blir ännu ett stressmoment. Jag har snart läst ut Johan Theorins Rörgast och därefter ska jag ge mig på Engelsforstrilogin.

IMG_6670

4. Mer ansiktsmasker – Ett av mina mål för detta år är att få in en vana på att använda ansiktsmasker och peelings mer. Jag har så många olika varianter av ansiktsmasker men jag använder sällan någon på grund av lathet. Ändring på det och redan ikväll ska jag lägga en gosig variant.

IMG_2466

5. Resa – Det blev ingen resa förra året men i år hoppas jag att vi kan komma i väg på något roligt. En vecka i en solstol lockar otroligt mycket men det gör även Harry Potter-äventyr i London. Vi får se vad det blir, om det blir av.


Några få mål för detta år. Inget spektakulärt egentligen men det är alltid roligt att se tillbaka på i framtiden. Och hur gick det med målen för 2015? Jo då, jag levde upp till hälften ungefär. Jag fick ett jobb, jag började träna, jag gick på konsert och jag köpte en ny telefon. Det enda jag inte uppfyllde var att resa/åka på weekend samt framkalla fotoböcker.

Vad har du för mål för 2016?

1+
Kommentera
6

Jan 25 2016

week3Instagram → @fashionink


Så var det redan måndag igen. Jag är ledig idag efter att ha jobbat helg och jag ska försöka komma ifatt med lite jobb vid datorn då jag jobbar resten av veckan sedan. Jag har precis langat iväg en beställning till Kicks som jag redan har lite ångest över men jag fyller snart år (okej det är en månad kvar) och innehållet i denna beställning är min födelsedagspresent till mig själv. Längtar redan till att få klämma på produkterna! Nu ska jag betala lite räkningar, förbereda dagens middag, äta frukost och sen är det bara att gå all in på bloggjobb.

Hoppas ni får en fin måndag ♥

2+
Kommentera
0

Jan 22 2016

IMG_6565

Idag tänkte jag att vi skulle ta oss en närmare titt på en del av de nyheter som L´Oréal Paris släpper under våren. Förutom de produkter vi ska titta på idag så lanseras även två läpp-paletter och en helt ny linje med nagellack senare under våren. Mer info om dessa nyheter så fort jag har tillgängligt material. Idag koncentrerar vi oss på det vi ser här ovan. Visste ni förresten att vi svenskar är väldigt trendkänsliga? Sverige är nämligen det land i norden som först tar till sig nya trender. Visste ni också att det finns en anledning till varför L´Oréal aldrig lanserar riktigt mörka foundations på den svenska marknaden? Det har nämligen visat sig så att de kunder som behöver riktigt mörka foundations oftast inte köper märken som L´Oréal. De gånger L´Oréal har lanserat mörka nyanser så har dessa blivit hyllvärmare och inte sålt alls. Därför satsar märket på ljusa nyanser. Lite snabb kuriosa från den föreläsning med L´Oréal som ägde rum på DB Expo. Nu kikar vi på vårnyheterna!

IMG_6567

IMG_6569

IMG_6572

L´Oréal Paris hakar på den nya trenden med Cushion Foundation och har precis lanserat deras variant vid namn Nude Magique Cushion Foundation (199kr). Den här kommer likt andra Cushion Foundations i en liten dosa med antibakteriell svamp och med spegel i locket. Mycket behändig på resande fot med andra ord. Formulan är lätt och ska ta fram hyns inre naturliga lyster samt verka återfuktande på hyn. Täckningsgraden är lätt att bygga upp eftersom du själv bestämmer täckningsgraden genom att antingen trycka hårt eller lätt vid applicering. Nude Magique Cushion Foundation lanserades i fyra nyanser och jag jublar över att den ljusaste nyansen passar mig perfekt. Till skillnad från Isadoras variant så är L´Oréals inte påfyllnadsbar utan när den är slut så får du köpa en helt ny dosa. I butik nu!

IMG_6574

Runt vecka 7 lanseras en ny eyeliner till Super Liner-familjen – Black N´Sculpt (129kr). Den nya varianten har en kulformad spets för att lättare kunna göra prickar mellan fransarna för en så kallad tight-lining effekt. En trend som växer sig större och som gör så att fransarna upplevs som fylligare och längre. Självklart kan du göra vanliga smala och tjocka linjer med den också.

IMG_6581

När vi ändå är inne på fenomenet tight-lining så kan vi fortsätta med False Lash Sculpt (169kr) som med sin nya unika borste ska hjälpa till att skapa en tight-lining effekt. Borsten ska hjälpa till att skapa en fylligare franslinje, bygga upp en jämn volym samt ge fransarna en solfjädereffekt. Det ska bli intressant att testa den här framöver. I butik nu.

IMG_6585

Till sist har vi en nyhet för brynen – Brow Artist Sculpt (99kr) – som lanseras runt vecka 7. Jag måste säga att jag rynkade på näsan första gången jag såg borsten men jag gillar den skarpt efter att ha testat. Tanken är att du ska fylla i dina bryn med den lilla filtspetsen för att sen forma brynen genom att borsta igenom dem. Lanserar i två färger – grå och blond. Den sistnämnda ser ni här ovan.


pressutskick1

2+
Kommentera
0