Jan 25 2016

IMG_4404

1. Slappna av mer  – I år vill jag verkligen försöka varva ner ordentligt och försöka hålla stressnivån låg. Att tillåta mig att ta ledigt ifrån tex. bloggen om jag känner att det blir för stressigt och att inte säga ja till en massa saker för att glädja andra även fast det påverkar mitt mående negativt. Rent konkret ska jag alltså säga nej till saker jag inte vill göra, tillåta mig att ta en dag eller en helg ledigt ifrån bloggen, försöka mig på yoga och komma ihåg att måla mer.

IMG_6662

2. Spara pengar – Jag är urusel på att spara pengar för det är så tråkigt att lägga pengarna på hög men i år ska jag försöka bättra mig på denna punkt. Jag vill ju trots allt resa mer, uppdatera hemmet med nya möbler och så småningom köpa en bostad. Varför ska det vara så jäkla trist bara? Spartips mottages tacksamt.

IMG_6661

3. Mindre tid vid datorn och mer tid för läsandet – Denna punkt har ju lite att göra med punkt nummer ett men också med det faktum att jag saknar läsandet. Jag lägger väldigt mycket tid på att sitta vid datorn och i år vill jag försöka minska den tiden för att istället lägga den på annat. Som att läsa böcker. Detta är också en av anledningarna till att jag sa upp mig ifrån 24Kalmar vid årsskiftet då två bloggar tar alldeles för mycket tid och det blir ännu ett stressmoment. Jag har snart läst ut Johan Theorins Rörgast och därefter ska jag ge mig på Engelsforstrilogin.

IMG_6670

4. Mer ansiktsmasker – Ett av mina mål för detta år är att få in en vana på att använda ansiktsmasker och peelings mer. Jag har så många olika varianter av ansiktsmasker men jag använder sällan någon på grund av lathet. Ändring på det och redan ikväll ska jag lägga en gosig variant.

IMG_2466

5. Resa – Det blev ingen resa förra året men i år hoppas jag att vi kan komma i väg på något roligt. En vecka i en solstol lockar otroligt mycket men det gör även Harry Potter-äventyr i London. Vi får se vad det blir, om det blir av.


Några få mål för detta år. Inget spektakulärt egentligen men det är alltid roligt att se tillbaka på i framtiden. Och hur gick det med målen för 2015? Jo då, jag levde upp till hälften ungefär. Jag fick ett jobb, jag började träna, jag gick på konsert och jag köpte en ny telefon. Det enda jag inte uppfyllde var att resa/åka på weekend samt framkalla fotoböcker.

Vad har du för mål för 2016?