Jan 26 2016

IMG_6654

Zuii Organic är ett certifierat ekologiskt makeupmärke ifrån Australien som jag kunde bekanta mig med på DB Expo tidigare i januari. Jag hade inte bekantat mig med märket innan mässan och blev därför otroligt förvånad över märkets fina och pigmentrika produkter. Jag har inte tidigare stött på så pigmentrika produkter ifrån ett ekologiskt varumärke. Zuii Organic jobbar mycket med naturens egna tillgångar som ekologiska blommor, näringsrika oljor, vitaminer samt mineraler. Hela 95% av ingredienserna i Zuiis produkter är ekologiskt certifierade.

Jag fick själv välja ett par produkter ur märkets sortiment på mässan och ska framöver bekanta mig med bland annat en foundation, en ögonskugga, en ögonbrynspenna samt rouget Melon som är en perfekt dupe till Nars Orgasm. Det enda som skiljer dem åt är att Nars innehåller glitterpartiklar annars är nyanserna slående lika. Jag har själv swatchat dem bredvid varandra på instagram. Jag ser fram emot att få bekanta mig med produkterna och märket framöver.

IMG_6655

Har du testat något ifrån Zuii Organic?


pressutskick1