Jan 25 2016
*Inlägget innehåller affiliate-länkar*

IMG_6683

Idag har jag bekantat mig med årets första skönhetsbox ifrån Lookfantastic*. Som en del av er säkert redan vet så fungerar LF-boxen på samma sätt som Glossybox. Det vill säga att en varje månad får hem en box med skönhetsprodukter. Jag prenumererade på LF för ett tag sedan men sa upp min prenumeration under förra våren av olika anledningar. Boxen jag visar upp idag har jag fått i ett pressutskick av den svenska sidan av Lookfantastic och årets första tema lyder detox. Om vi bortser ifrån att jag tycker att det är så uttröttande med alla dessa olika detox en ska gå igenom direkt efter nyår så innehåller boxen ett par intressanta produkter. Min box innehöll:

♥ Kebelo Clarifying Shampoo

♥ Kebelo Silk Conditioner

♥ Darphin Azahar Cleansing Micellar Water

♥ Nuxe Nuxellence Detox

♥ Dr Lancer Lancer The Method: Polish

♥ Bellápierre Shimmer Shadow


En del intressanta, och för mig nya, märken. Jag ser främst fram emot att testa schampo/balsam samt det micellära vattnet. Krämen ifrån Nuxe tror jag att jag redan har haft en gång och Bellápierre är ett varumärke som Glossybox ständigt återkommer med. Färgen på skuggan är dock väldigt fin så den kommer säkert till användning. Överlag en godkänd box i mitt tycke. Vill ni läsa mer om Lookfantasticboxarna och de olika prenumerationsalternativen så kan ni göra det här*.


pressutskick