Sep 19 2016

japonica-colection-persimmon-copal

Lagom till att mörkret kryper närmare lanserar Voluspa två nya serier inför hösten. Persimmon & Copal som vi ser här ovan har en fruktig och blommig doft med noter av ljuvliga litchiblommor, japanska persimonfrukter samt röd kopal-kåda med fräscha citrusnoter. De korallfärgade glasen har den ultimata nyansen mellan rött och orange som passar perfekt under höst- och vintermånaderna.

japonica-collection-japanese-plum-bloom

Den andra doften Japanese Plum Bloom har en blommig och fruktig doft av bland annat vinbär samt noter av mogna plommon och plommonblommor som även återspeglas på den lila designen inspirerad av blommande plommonträd.

Jag har inget datum för när produkterna landar i butik men det borde vara inom en väldigt snar framtid. Jag brände precis slut på Chrisp Champagne ifrån Voluspa och även om jag mer än gärna köper ett nytt ljus av den doften så är jag nog lite för nyfiken på båda dessa nyheter för att låta bli ett köp. Någon av nyheter som lockar dig?