Sep 19 2016

senaste

Bilder från min instagram – @fashionink


Så var det redan måndag igen. Jag har en ledig dag och mitt mål för dagen är att jobba undan lite blogginlägg så att jag kan ta lediga kvällar efter jobbet i veckan. Som ni också kanske har märkt är det numera rätt tyst ifrån mig helgerna och det är för att jag har bestämt mig för blogglediga helger. Det gäller främst lördagar men ibland kan det bli som nu senast att hela helgen blir tyst. Är det något jag verkligen har blivit bra på under detta år så är det att släppa på pressen när det kommer till bloggen och det är så skönt. Ingen mår bra av för mycket press på sig själv. Nåväl. Jag hoppas att ni har haft en fin helg? Själv jobbade jag i lördags och igår låg jag raklång på soffan mest hela dagen. Jag kollade ikapp mig på youtube, läste ut en bok och började på en annan. En perfekt söndag i mitt tycke. Men nu, nu kör vi ny vecka och nya tag!