Jun 09 2016
*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_9109

Nog för att jag har kommit till en punkt i mitt liv där de flesta av mina inköp fyller en funktion i både garderob och hjärta men en kommer ju alltid trots det att ha några få favoriter. Ovan ser ni mina 6 favoriter i garderoben för tillfället och som jag gärna bär/använder så fort jag får chansen. Till att börja med har vi ett av mina senaste inköp och det är den underbara kimonon i blåvitt från Cubus*. Den blev min innan den ens hann lämna lagret för butiken och jag har använt den så många gånger sen mitt inköp förra tisdagen. Den kom även i ett ljusare mönster och jag tror faktiskt att den får följa med mig hem ifrån jobbet imorgon.

Ett måste i min garderob är svarta jeans i stuprörsmodell. Helst har jag 2-3 st på lager då jag använder svarta jeans 5 av 7 dagar i veckan. Mina favoriter just nu kommer också från jobbet – Cubus – och heter High Waist Harper*. Det är en högmidjad modell från barnavdelningen och där motsvarande storasyster på damavdelningen heter High Waist Hanna. Anledningen till att jag köper jeans på barnavdelningen är att de för det första är kortare i benen vilket passar en kortis som mig, sen tycker jag att just den här modellen är mjukare än damjeansen och till sist så är de billigare. Win – win – win. Lika bra att reda ut det med en gång eftersom jag alltid får förklara mig i kommentarsfältet när jag säger att något är från barnavdelningen.

I accessoarväg så är min mockaväska ifrån Rebecca Minkoff en stor favorit just nu. Det var vågat att ge sig på en lavendelfärgad men oj vad jag älskar den. Jag önskar och hoppas att hon gör den i mossgrönt eller vinrött till hösten för modellen är perfekt och det är just de två färgerna som jag saknar i min samling. Om inte annat så får hon gärna lansera Mini Mac i vinrött eller mossgrönt. Såg precis att hon lanserat just Mini Mac i mocka och lavendel. Habegäret!

Skärp använder jag sällan under vinterhalvåret men under våren och sommaren åker mitt favoritskärp fram som går i natur och brunt. Reafyndade detta skärp för flera, flera, år sedan hos H&M och det har varit en favorit sedan dess. Perfekt modell att ha i midjan på klänningar/blusar eller som jag har burit det den senaste tiden – i mina högmidjade jeans med ett nerstoppat linne i. Älskar!

Mina fina sandaler köpte jag på Eurosko sommaren vi slog igen portarna och de är i äkta läder och från Euroskos egna märke Face. Sandalerna har varit med om mycket sen inköpet 2012, bland annat solsemester i Grekland och stadsvandring i Barcelona. Så här fyra år senare så är de lika fina i lädret som vid inköpet och på sulan syns minimalt med slitningar. Bra kvalitet!

Till sist har vi ännu ett nyinköpt plagg och det är den härliga blusen ifrån ONLY. Jag har under hela våren fingrat på den och andra plagg i samma mönster men tänkt att det är väl ingen idé att köpa kläder från andra märken än Cubus just nu och jag har därmed låtit bli. För några veckor sedan hittade jag blusen på rea till halva priset och jag kunde inte längre motstå. Jag skickade en provrumsbild till Rickard och fick svaret köp! Så så fick det bli. Älskar blommönstret, färgerna och modellen. Jag känner mig riktigt fin i den och det är alltid extra roligt när Rickard tycker att något jag har köpt är riktigt fint.

Så det var mina sex favoriter i garderoben. Vad har du för favoriter just nu?