Jun 14 2016

IMG8931

Älskar min nya kimono i blåvitt från Cubus. Har mer eller mindre bott i den sen inköpet!

IMG_9222

Vad jag läser just nu. Är inne på andra boken i Engelsforstriologin och hittills tycker jag att Eld är bättre än Cirkeln. Den första boken var bra men något seg medan andra får mig att vilja läsa precis hela tiden. Så tacksam för att jag återigen är så pass lugn i kroppen att läslusten har återkommit.

IMG_9052

Nya bronzerpaletter ifrån L´Oréal (pressutskick). Så fina och den till vänster passar mig bäst så den högra får flytta vidare. Glam Bronze La Terra Healthy Glow finns i butik nu!

IMG_9246

Bästa sällskapet en dag vid datorn – kaffe och yoghurtdoppade lakritsbitar.

IMG_9249

Gillade den blåvita kimonon så mycket att jag bara var tvungen att köpa en i det andra mönstret också. Perfekta plagget just nu! Vår sommarkollektion är grym!