May 02 2016

IMG_8282

Sommarens kollektion ifrån Isadora går under namnet Tropical Paradise och är som namnet antyder inspirerad av tropiska färger och Amazonas klimat. Kollektionen bjuder på många godbitar och inte minst färg. En massa färg. En av sommarens hetaste trender är statementfärger på såväl läppar som på fransarna. Kollektionen landar i butik under veckan.

 IMG_8289

  • Build-up Mascara Waterproof 25 Ocean Blue 139:-
  • Perfect Contour Kajal Waterproof 63 Tropical Green 89:-
  • Perfect Contour Kajal Waterproof 62 Tropical Blue 89:-
  • Eye Shadow Quartet 07 Tropical Garden 139:-

IMG_8295

Swatches – Mascara Ocean Blue, Kajal Tropical Blue, Kajal Tropical Green & Eye Shadow Quartet Tropical Garden

IMG_8299

  • Twist Up Gloss Stick 40 Peachy Pink 129:-
  • Twist Up Gloss Stick 41 Paradise Punch 129:-
  • Twist Up Gloss Stick 42 Fuchsia 129:-
  • Wonder Nail 526 Paradise Punch 79:-
  • Wonder Nail 527 Tropical Fuchsia 79:-
  • Wonder Nail 528 Papaya 79:-

swatches

Swatches – Twist Up Gloss Stick & Wonder Nail i samma ordning som ovan


Jag föredrar jag allt som oftast naturliga och jordnära sminkningar men jag älskar verkligen denna kollektion. Jag blir så glad av alla färger. Det är bra med drag i kajalpennorna, skuggorna är välpigmenterade och väldigt krämiga, glossen känns återfuktande på läpparna och nagellacken håller bra kvalitet som vanligt. Förutom produkterna ovan så ingår även ett bronzingpuder samt ett blått nagellack i kollektionen. Har du fastnat för något?


pressutskick1