May 02 2016

IMG_7641

Så gick det några dagar igen utan någon uppdatering ifrån min sida. Jag har haft fullt upp med livet. Jag har slängts in i en ny butik med nya rutiner pga en sjukskrivning och jag försöker som bäst att vänja mig vid läget. Den senaste veckan har inneburit mycket jobb och i hela maj kommer jag att jobba heltid och pendla mellan mina två butiker. Uppdateringen här på bloggen kan med andra ord bli något lidande för jag har inte många lediga dagar men jag ska göra mitt bästa för att kombinera alla delar av livet. Med tanke på att vi har dubbla hyror i juni så känns det rätt bra att jobba mycket nu i maj och förhoppningsvis så kan jag jobba ihop en lön som räcker till både dubbla hyror och lite annat roligt. Två månader kvar till inflytt och nästa vecka ska vi iväg på besiktning för nya lägenheten. Förutom jobb så har det även skett lite andra tråkigheter i det privata, med plötsliga sjukdomsfall och annat. Ens hälsa kan verkligen spela med livet. Med det sagt så ska jag se till att få upp lite inlägg innan jag beger mig till jobbet.

Välkommen maj ♥