Feb 12 2016

IMG_6921

IMG_6916

Efter DB Expo hintade jag om L´Oréals nya kollektion med nagellack – Le Vernis Á L´Huile. Tidigare i veckan trillade sex, av de tjugo nyanser, som släpps in hemma hos mig och jag blev kär vid första ögonkast. Den här nya kollektionen ligger lite högre upp i prisklass än vad L´Oréals lack normalt ligger på men så får du också mer produkt än tidigare (13,5ml istället för 5ml). Formulan på de nya lacken innehåller mer pigment än tidigare och innehåller dessutom olja som ska verka mer återfuktande för nageln. Nu glömde jag att fota borsten men skaftet på borsten har ungefär samma form som flaskan vilket ska göra att en drar av överflödigt lack i flaskhalsen när en drar upp korken och slipper på så sätt att lack rinner ner för skaftet. Förstår ni hur jag menar? I övrigt så älskar jag flaskorna. Grymt snygga och flaskan med den gröna nyansen ser verkligen ut som en handgranat. Lansering sker under nästa vecka och ett lack kommer att kosta 79 kr. Dessa vill ni inte missa!

IMG_6929

116 Café De Nuit | 330 Fuchsia Palace | 444 Orange Triomphe | 552 Rubis Folies | 666 Vert Absynthe | 670 Cobalt Indécent


pressutskick1